Zilveren collier zonder naam

Een zilveren collier zonder naam? Ja het gebeurd me niet vaak maar deze keer lukte het me niet om een mooie naam te vinden voor dit prachtige halssieraad. Het halssieraad is pas gemaakt dus wie weet schiet me nog iets te binnen.

Meer info over dit halssieraad vindt u door hier te klikken: halssieraad zonder naam

Meesterlijk 2015

Jan en ik hebben gisteren Meesterlijk bezocht. De locatie van de beurs was de sfeervolle Zuiveringshal op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam. Leuk deze aandacht voor ambacht en design, er was een boel moois te zien. Voor mij sprongen de leuke zelf gebreide mutsen van Haetts en de mooie filosofie van de modeontwerper Stina Woods eruit.

Dutch Shoe academy

Ook scholen konden zich presenteren. Op de foto de Dutch Shoe Academy

Snijder en Co

En niet te vergeten de mannen van het prachtige met de hand beschilderde behang Snijder en Co