Winkelen in de Haarlemmerstraat

“Sukha Amsterdam is a cosy warehouse in the centre of Amsterdam and well known for her eco-friendly mindset. Practically all the items we sell have a sustainable background, are Dutch designed or produced and all carefully selected.”

Laatst hebben we weer eens een bezoekje gebracht aan de Haarlemmerstraat. Wat is dat toch een leuke straat met inspirerende winkels.

Mijn favoriete winkel is Sukha. Het is een prachtig ingerichte winkel met prettig personeel. Sukha heeft tassen, sieraden en nog veel meer mooie spullen maar ik kom er vooral voor de kleding. Door de hele winkel heen staan overzichtelijke rekken met kleding, zodat je bij binnenkomst al ziet dat er een mooie jurk tussen hangt.

Kiss and Tell fashion

Wel eens gehoord van het merk Kiss and Tell? Mooie kleding op een goeie manier gemaakt, want dat is ook belangrijk vind ik.

Verderop naar de Haarlemmerpoort toe zit het kleine winkeltje Restored. Ook daar ga ik altijd met plezier naar binnen. Ik heb er een leuk canvas rugzakje gekocht van het merk This is Paper.

Na het winkelen nog een lekkere pizza gegeten bij de Pizza Bakkers en toen weer terug naar Friesland.