Werk in uitvoering

Januari is altijd een stille maand in ons Atelier. Misschien moet iedereen zijn ritme nog vinden in het nieuwe jaar…

Toch hebben we momenteel een paar bijzondere opdrachten waaronder trouwringen, nu eens niet gemaakt van goud maar van titanium.

Het titanium heeft een prachtige grijze kleur en combineert hier heel mooi met het ingelegde kersenhout. Meer informatie over deze ringen kunt u hier vinden.

Op verzoek van een klant gingen we op zoek naar een mooi snoer Lapis Lazuli, de half edelsteen met de prachtige hemelsblauwe kleur. Het moest absoluut eerste kwaliteit Lapis zijn, een natuurlijke uitstraling hebben, dus niet glimmend gepolijst en het mocht al helemaal niet geverfd zijn. Want geloof het of niet, al sinds de 13e eeuw voor Christus worden er imitaties van Lapis Lazuli vervaardigd.

strengen Lapis Lazuli

Wij hebben 3 prachtige strengen op zicht laten komen, allemaal in een verschillende grootte, waar de klant uit kan kiezen en ik denk dat we er zelf ook eentje houden om een mooi halssieraad van te maken.

 blauwe strengen Lapis Lazuli

Er is ook een nieuwe broche gemaakt naar aanleiding van ons bezoek aan een mode tentoonstelling en we zijn bezig een hanger te ontwerpen rondom een blauw – groene opaal. Daarover een andere keer!