Welkom op mijn nieuwe blog! En Kunstroute Aalsmeer

Het is zo ver … tenminste ik heb begrepen dat ik vanaf nu online ben. In elk geval kan het nooit lang meer duren dus ik schrijf mijn eerste bericht vandaag in de hoop dat jullie het één dezer dagen kunnen zien. Mijn blog is voortaan onderdeel van onze nieuwe site. Ik ben druk bezig de site nog verder te vullen met onze sieraden maar voel je vrij via het menu hierboven om rond te kijken. Scroll ook even naar beneden daar vind je nog een menu.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie een reactie op de site voor mij achter willen laten, ook als je fouten ziet wil je dat dan aan mij laten weten? Verder hoop ik dat jullie mij weer met veel plezier zullen volgen!

Jan en ik zijn uitgenodigd deel te nemen aan een grote Kunstroute in Aalsmeer. Over een paar weken is het zover. We hebben een prachtige plaats toegewezen gekregen in een grote glazen botenloods. Een plaats met mooi licht en heel veel ruimte.

Op de foto hier boven zie je een klein gedeelte van onze 5 meter lange smalle tafel waar we onze sieraden op gaan presenteren. Heel eenvoudig maar volgens mij komen onze sieraden er goed op uit.

Necklace handmade big beads

Ik heb weer grote ronde kralen kunnen kopen en op veler verzoek heb ik het halssieraad Bonte Stoet nog een keer gemaakt. Het eerste exemplaar was eigenlijk al heel snel verkocht. Natuurlijk zijn de kleuren van de (half) edelstenen en samenstelling iets anders als in het eerste halssieraad maar de uitstraling van het sieraad is hetzelfde.

De Kunst Route in Aalsmeer is een echte aanrader. 21 en 22 september 2013 verlenen meer dan 100 kunstenaars, dichters en musici hun medewerking en het aantal bezoekers is gestegen tot boven de 2000. Er zijn 20 verschillende locaties in Aalsmeer te bezoeken. Hier kun je onder andere genieten van schilderijen, tekeningen, grafiek, beelden, foto’s, jazz, sieraden, klassieke en wereldmuziek.

De locatie waar Jan en ik onze sieraden tonen is bij  Atelier Anneke Harting, Jachthaven De Oude Werf, Loods 123, Uiterweg 123-127 Aalsmeer.

Meer info op:  KunstRouteAalsmeer