Weer thuis van Sieraad Art Fair

Sorry het verslag van Sieraad Art Fair is een beetje laat maar er was iets mis met de website en dat is nu pas weer gerepareerd. We zijn weer een week thuis van 4 spannende dagen op Sieraad Art Fair in Amsterdam. Op de foto hier boven ziet u de tentoonstelling in het middenpad van de gashouder. En ziet u het mooie nieuwe led licht in het plafond?

Sieraad Art Fair 2017 The Jewelry Story

Ha, ha hier moest alles nog beginnen. Dit is woensdag, de opbouw van de stand.

Atelier Jan Kerkstra en Marion Pannekoek Sieraad Art Fair 2017

En hier staat de stand! Rechts van ons stond een opleidingsinstituut voor edelsmeden uit Munchen. En de parapluies links zijn van een groep sieraadmakers uit Griekenland.

Marion Pannekoek RTL interview

Hier worden we geïnterviewd voor RTL 4. Die zelfde dag was het interview online en ook op TV te zien.

Marion Pannekoek at Sieraad Art Fair 2017

Het kleine huisje is ontworpen om over de echt kostbare sieraden te zetten. Want jammer genoeg trekt deze beurs ook bezoekers die het niet kunnen laten om een sieraad te pikken.

Al met al was het een leuke beurs met weer veel interessante sieraden van makers van over de hele wereld. Ik heb wel het idee dat het publiek veranderd, er komen volgens mij steeds minder “kenners” en meer en meer shoppers. Tijden veranderen …

De restaurants die ik al liet zien in mijn vorige bericht waren bijzonder. Bij Hotel L’Europe zaten we eerste rang bij het raam. We hebben onze ogen uitgekeken naar de hoeveelheid rondvaartboten op de Amstel. Café Caron ging niet door, er was iets mis gegaan met de reservering. Heel jammer. Toen werd het restaurant De Plantage. Heel verrassend gegeten en een prima bediening! Mossel en Gin was zoals altijd gezellig en lekker.

Klanten, vrienden, bekenden en nieuwe mensen die we hebben ontmoet, allemaal bedankt voor uw bezoek aan onze stand op Sieraad Art Fair, uw complimenten, warme belangstelling en support hebben ons weer goed gedaan!