Weer thuis van Sieraad Art Fair 2015

Eindelijk tijd voor het schrijven van een klein verslag van Sieraad Art Fair en het plaatsen van een paar foto’s. We waren blij met het uiterlijk van onze stand, vooral de kleur was mooi.

De zwart wit foto van ons 2 meter lange halssieraad NATUUR hier gedragen door 13threads kwam heel mooi uit op de zachte kleur geel.

Het was een mooie en voor ons succesvolle beurs. Bij deze wil ik alle klanten, vrienden en bekenden nog hartelijk danken voor hun bezoek aan onze stand. Jan en ik hebben genoten van alle belangstelling. Dank jullie wel!

The Exibitionists Sieraad 2015

Zijn jullie deze prachtige exhibitionisten van de New Masters of the MAD Faculty van Hasselt tegengekomen?

Eveline Sipkes

En de prachtige stand van onze buurvrouw op de beurs Eveline Sipkes?

Gashouder Westergasfabriek Amsterdam

Het is iedere keer weer een feestje om in het mooie gebouw van de gashouder te staan …

Dusseldorf jewelry school at Sieraad

… tussen alle kleuren van de andere stands. Dit is de stand van een vakschool uit Dusseldorf. Een mooie stand met een prachtige titel: “Dancing on a tightrope. New jewellery from Duseldorf. Between creativity and commerce.”

Vrijdag kregen we bezoek van Lois. Voor wie Lois niet kent … Lois is de eigenaar van een online kleding boutique onder de naam 13threads. Zij ontwerpt en maakt prachtige kleding. Ook de fotografie doet ze zelf en Lois is haar eigen model.

We hebben elkaar in 2008 op het internet ontmoet, om precies te zijn in haar online boutique waar ik een door Lois gemaakte wollen tunic kocht. Sinds die tijd hebben we elkaar een paar keer ontmoet, hebben we samen onze producten verkocht op fairs in Nederland en in Edinburgh en zijn er verschillende mooie (zakelijke) samenwerking verbanden tussen ons ontstaan.

13threads wearing The Jewelry Story long necklace

Omdat ik Lois haar foto’s zo mooi vind had ik haar gevraagd een foto te nemen van zich zelf terwijl ze ons nieuwe 2 meter lange halssieraad NATUUR droeg. De foto zou uiteindelijk in onze stand op Sieraad komen te hangen. Prachtige foto’s zijn uit die photo shoot voort gekomen, dit is er één van.

13threads at Sieraad Art Fair 2015

Hier zitten we even te praten in een rustig momentje. Later die avond hebben we heerlijk gegeten …

Restaurant De Kas Amsterdam

… in restaurant de Kas in Amsterdam … eten in een kas … een belevenis.

Marion Pannekoek Sieraad Art Fair

Hier nog een laatset kiekje van mij in de stand. Nu zijn we al week een week thuis. Het atelier is nog niet op orde, de bestellingen die we op Sieraad kregen gaan nu even voor!