Weer aan het werk!

Onze sieraden zijn weer uitgepakt, diverse wassen zijn gedraaid, de dieren zijn heel blij dat we thuis zijn, kortom we zijn weer terug van onze sieraden presentatie op Meesterlijk. De 4 dagen brachten veel bezoekers, leuke mede exposanten met prachtige producten en heerlijk eten van de Neighborhood food Market.

Gelukkig hadden we ook enkele verkopen en het lange halssieraad HIP is weer op diverse lengtes besteld! Verder kregen we heel veel complimenten en een uitnodiging om met onze sieraden op een mooie locatie te exposeren. Al met al een mooie oogst.

Onze stand op Meesterlijk. Jan mijn partner draagt zijn favoriete broche PEPER en ZOUT

Meesterlijk 2012

De meeste bezoekers van onze stand waren natuurlijk nieuw voor ons maar er waren ook bekenden en klanten uit het hele land die even gedag kwamen zeggen. Heel erg leuk! En tot slot waren er ook vrouwen die eens kennis kwamen maken met ons en onze sieraden, omdat ze al jaren mijn blog lezen, weer anderen kende ik van Facebook en er kwamen ook mede bloggers langs zoals Erica Hoogenbirk.

Atelier The Jewelry Story stand op Meesterlijk

Zaterdagmiddag was Linda Ezerman, een collega sieraadmaker zo vriendelijk om een middag van mij over te nemen en heeft ze samen met Jan in onze stand gestaan. Op die manier had ik tijd voor een speciale bezoeker die overgekomen was uit Schotland om ons te bezoeken …. Lois van de prachtige handgemaakte kleding van de online shop 13Threads!

Hier draagt Lois haar eigen creaties; een prachtige jurk en een wollen tweed jasje met ons lange halssieraad HIP

13Threads handmade cloting wearing long necklace Hip

Linda nog heel hartelijk bedankt, wat een luxe om op mijn gemak even rond te kijken op Meesterlijk!
De foto’s van onze stand zijn ook van Linda, want de onze waren hopeloos mislukt.