Wee House

Het is heel goed mogelijk dat jullie dit mini prefab huis al eerder zagen omdat het in vele blogs is verschenen. Maar voor iedereen die het huis nog nooit gezien hebben: hier is het prachtige Wee House!
wee house in the snow

Wat is een geprefabriceerd huis precies? In een notendop: een “prefab woning” heeft betrekking op verschillende soorten bouwsystemen en is een woning die geheel of gedeeltelijk is gebouwd, gefabriceerd of geassembleerd in een fabriek.

wee-house- on a trailer

Dit compacte prefab huis voelt zich thuis in vrijwel elke omgeving zolang het maar bereikbaar is met een grote truck!  “De Wee House is gebaseerd op een moderne esthetiek, efficiënt gebruik van ruimte, en een intelligent gebruik van prefab bouw technologie”, zeggen de architecten.

wee-house-3

Wee House bestaat uit een stevig hout en stalen frame, en heeft geweldig grote ramen om veel licht binnen te laten in dit moderne, compacte ontwerp. Binnen kan dit prefab-huis worden uitgerust met alle moderne comfort, luxe bamboe vloeren, ruime kasten, een gezellige open haard, een complete badkamer en keuken, en zelfs een aanrecht!

Wee House is een ontwerp van Alchemy Architects.

wee house terasse

Via Trendir.com