Wat gebeurde er deze week?

Dit was de week van de sneeuw, van bevroren mist aan de bomen in een schitterend landschap. Het was koud en er kon geschaatst worden!

Foto via Raym

Het was ook de week waarin Jan besloot een nieuw ontwerp voor een servetband
te maken.

Zoals jullie zien is hij al een aardig eind op weg…

Ik ben bezig met een heel eenvoudig, simpel lang halssieraad. Bij het ontwerpen had ik mijn eigen zwarte eenvoudige jurk voor ogen, een jurk waar ik altijd een lang halssieraad op draag. Ik wilde deze keer een “minimaal” sieraad maken en er moest rood inzitten. Krijgen jullie een beetje een indruk ondanks de slechte foto?

En… het was de week dat ik van Sinterklaas een HIPPE nieuwe fiets kreeg!

Nu kan ik helemaal in stijl superrelaxed met mijn 2 honden rennend naast mij door het Friese platteland zoeven…