Vetplanten en cactussen in mooie potten van keramiek

Mooi handgemaakt keramiek en vetplanten … twee van mijn favorieten zaken in het leven!

Kohei Oda and Adam Silverman

Ooit woonde ik een een subtropisch klimaat, waar het 9 maanden lang rond de 30 graden was. We woonden in een huis met een heel grote veranda. Op die veranda stonden een heleboel verplanten en cactussen in potten. Dat waren de planten die het bij uitstek goed deden in dat warme klimaat. Zo ontstond mijn liefde voor dit soort planten.

Kohei Oda and Adam Silverman

Nog steeds heb ik een hele verzameling vetplanten. Ik houd ze in de winter in een koude kas, sommige planten zijn wel 15 jaar oud. De meesten staan trouwens in terra cotta potten.

Nu over de foto’s … deze vreemd gevormde cactussen en vetplanten in mooie potten van keramiek, zijn het resultaat van de samenwerking tussen de Japanse planten fluisteraar Kohei Oda en de Amerikaanse keramist Adam Silverman.

Via Trendtablet