Van 9 – 12 november Sieraad Art Fair in Amsterdam

VAN 9 – 12 NOVEMBER SIERAAD ART FAIR IN AMSTERDAM

Het is bijna zo ver! Zondag gaan we de collectie sieraden voor Sieraad Art Fair uitzoeken, oppoetsen en inpakken. Altijd weer heel spannend wie we allemaal zullen gaan ontmoeten aan onze stand!

Voor nu is dit is even het laatste bericht, want ik heb geen tijd meer om op mijn blog te schrijven.

Zoals beloofd zal ik nog even de restaurants in Amsterdam verklappen waar we deze keer gaan eten. Het zijn 3 totaal verschillende keukens. Ben heel benieuwd!

Hotel de l'Europe

Hotel de l’Europe, vlakbij de Munt aan de Amstel, heeft tegenwoordig een Brasserie genaamd: Hoofdstad Brasserie. Het menu klinkt geweldig maar we doen het ook voor de prachtige lokatie.

Donderdagavond is Sieraad Art Fair tot 21.00 uur daarom eten we op een steenworp afstand van de Gashouder in Mossel & Gin. Wel zo makkelijk en we kunnen door het Westerpark zo naar ons hotel lopen. Ze hebben heerlijke inktvis met frietjes bij Mossel & Gin.

Café Caron

En dan een Franse bistro Café Caron. Café Caron is het familierestaurant van Alain Caron, de televisie chef met het Franse accent en zijn zoons David en Tom.

Dit is het menu voor aan de bar. Allemaal lekkere dingen!

Tot volgende week op Sieraad Art Fair stand 84!

Attentie!
In verband met deelname aan Sieraad Art Fair in Amsterdam is ons atelier gesloten op: Donderdag 9 – Vrijdag 10 – en zaterdag 11 november.

Er zijn oppassers aanwezig voor het huis en de honden.