Trouwringen Forever

Vanmorgen kreeg ik een mail van Melanie Caitlin van Happy Photographer. Melanie heeft een blog post gemaakt van een door haar gefotografeerde, prachtige bruidsreportage. Heel leuk dat ze de link doorstuurde want voor het echtpaar in de foto’s hebben wij de trouwringen gemaakt. Volg deze link naar alle foto’s: naar de volledige bruidsreportage.

wedding rings FOREVER white gold and wood inlay

Het echtpaar op de foto’s koos voor de ringen FOREVER. Op de foto zie je een ring van 14 karaat witgoud met kersenhout en een diamand. De bredere ring is titanium en kersenhout.

Deze trouwringen FOREVER zitten al ruim 17 jaar in onze collectie. De combinatie van edelmetaal en hout spreekt vooral de laatste jaren veel mensen aan.

Aanstaande bruidsparen komen vanuit heel Nederland en België naar ons atelier voor deze ringen. Maar ook online uit het buitenland is er belangstelling. Ik heb dan ook een speciaal online concept ontwikkeld voor die mensen voor wie ons atelier echt te ver weg is. De ringen FOREVER zijn handgemaakt en ze kunnen geheel naar wens gemaakt worden.

Meer weten over deze ringen? Klik dan op deze link: Trouwringen

Foto’s door: Happy Photographer