The Jewelry Story op Instagram

Allereerst maak ik u er even op attent dat aanstaande donderdag, 8 februari ons atelier in Wijnjewoude gesloten is. Vrijdag , 9 februari bent u weer van harte welkom.

Hierboven ziet u foto’s van The Jewelry Story op Instagram. Instagram bevalt mij goed. Het ziet er visueel mooi uit en ik heb het idee dat steeds meer mensen overstappen van Facebook naar Instagram.

Natuurlijk blijf ik berichten schrijven over ons werk op dit weblog. Maar misschien heeft u wel gemerkt dat ik dat niet meer elke dag doe, gewoon omdat ik er niet meer aan toe kom nu het weer gezellig druk is in ons atelier. Een bericht op Instagram plaatsen is voor mij gemakkelijker en vlugger.

Wilt u onze sieraden en laatste ontwikkelingen in het atelier ook volgen?
Volg dan deze link: The Jewelry Story op Instagram 

Alvast hartelijk bedankt!