Terug van Sieraad Art Fair 2019

Moe, maar voldaan zijn we zondagnacht teruggekomen van de 18e editie van Sieraad Art Fair in Amsterdam. Het was weer een hele belevenis. Onze stand stond dit jaar vlakbij het drukke en gezellige (horeca) terras, voor ons een fantastische locatie. De mensen op het terras keken uit op onze stand en kwamen daardoor vaak nog een tweede keer onze sieraden bekijken.

S

Hierboven ziet u de fantastische locatie, De Gashouder op het Westergasterrein. Zoals altijd bestonden de bezoekers van Sieraad Art Fair voor een groot gedeelte uit kenners, mensen die een middag lang lopen te genieten van de verscheidenheid in het sieraden aanbod. Jan en ik kijken terug op een succesvolle en leuke beurs. Er is niets gestolen en er is maar 1 ring gevallen. Gelukkig viel de ring niet op de betonnen vloer want we hadden deze keer tapijt gehuurd! Bij deze wil ik alle trouwe klanten bedanken die ons vanuit heel Nederland een bezoekje brachten. Echt heel fijn. We hebben genoten van de sfeer en van alle complimenten die we mochten ontvangen. En … ook heel belangrijk, heel hartelijk bedankt voor alle aankopen!

The Jewellery Story op Sieraad Art Fair 2019

De foto’s hierboven zijn genomen door Veronica. Van Veronica kopen we vaak edelstenen. Zij reist de wereld rond op zoek naar bijzondere edelstenen. Ze bracht ons een bezoekje op Sieraad Art fair om te kijken wat we van haar edelstenen gemaakt hadden.

The jewelry Story op Sieraad Art Fair 2019

En nog een foto van onze stand!