Terug van Schotland

Prachtige Harris tweed hoed van 13threads. De grote zilveren ring is van ons;
The Jewelry Story. Voor meer ringen kijk op: TheJewelryStory

Mijn bezoek aan Edinburgh was een geweldige belevenis. Na een lange reis, per boot, bus en trein, ging ik op de dag van aankomst meteen aan het werk. Er was een mooi plaatsje gereserveerd voor onze sieraden in een grote kamer die ik deelde met de mooie handgemaakte kleding van 13threads en de luxe gebreide kleding van onze gast vrouw Stephanie Laird. Vier dagen lang heb ik genoten van alle aandacht en complimenten die onze sieraden kregen.

De weinige tijd die over bleef heb ik doorgebracht met Lois van 13threads en haar familie. Ze namen me mee naar de pub en in de morgen hadden we ontbijt in allerlei leuke tentjes. Omdat het gek genoeg mooi weer was in Edinburgh hebben Lois en ik alles lopend kunnen doen en heb ik weer een geheel ander gedeelte van deze prachtige stad ontdekt.

Al met al was deze reis een geweldig succes … ook zakelijk want ik heb veel sieraden verkocht!