Sneeuw en andere zaken

Vanmiddag was het dan zo ver … sneeuw! Wordt het alsnog winter? Alhoewel ik absoluut niet gevoelig ben voor romantische plaatjes vind ik sneeuw altijd mooi. Deze foto, het uitzicht vanuit onze huiskamer, heb ik gauw gemaakt voordat de sneeuw weer verdween.

Kunstuur Sieraad 2014

Dit is een foto van onze stand op Sieraad 2014, de sieradenfair in Amsterdam.  Wij werden op dat moment geïnterviewd door het TV programma Kunstuur. (de camera ligt op de vloer)

Welk wild dier vind ik het mooist? Ik twijfel tussen een wolf en een vos. Allebei deze dieren hebben veel weg van een hond en dat is natuurlijk altijd mijn favoriete beest geweest.

De volgende foto’s zijn genomen door Ivan Kislov. Ivan is geen professionele fotograaf, maar hij neemt al foto’s vanaf zijn vroegste jeugd.

foxes in the snow

Ivan Kislov is een mijningenieur die werkt in Tsjoekotka, een mooie, maar desolate hoek van het Russische Verre Oosten, dat gedeeltelijk boven de poolcirkel ligt. Zo gauw zijn werk dat toelaat trekt hij de wildernis in om te fotograferen.

baby fox

Ivan neemt foto’s van beren, rendieren  en hazen, maar meestal maakt hij foto’s van vossen. Waarom? Ivan zegt hierover: “De vossen zijn heel nieuwsgierig en ik kan meestal heel dichtbij komen”

Voor meer schitterende foto’s van Ivan Kislov kijk op: Huffington Post