Sieraad Art Fair de 15e editie

Deze foto is vorig jaar genomen op de Sieraad Art Fair. Een bezoeker in onze stand bewonderd één van onze lange halssieraden. Jan moet er hartelijk om lachen!

Wat zal dit jaar weer brengen … leuke ontmoetingen … mooie complimenten … plezier maken met collega’s … ’s avonds  met de tram nachtelijk Amsterdam in om lekker te gaan eten … en hopelijk veel verkopen.

Opbouw Sieraad Art Fair gashouder

Hierboven zie je de opbouw van Sieraad Art Fair in de mooie gashouder op het Westergasfabrieks terrein in Amsterdam. Deze foto is vorig jaar gemaakt, het opbouwen begint pas 2 dagen van te voren. Onze citroen gele stand zie je links onder. De wanden staan er, de rest van de inrichting mag de deelnemer zelf invullen.

Het wordt sowieso een bijzondere editie omdat Sieraad Art Fair dit jaar haar 15e editie viert. Om dit te vieren wordt in het middenpad een grote expositie opgesteld. De tentoonstelling is een selectie uit de grootste etnologische collectie sieraden in Nederland. Deze expositie is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Sieraad, het Tropenmuseum in Amsterdam, Museum Volkenkunde in Leiden en het Afrika Museum in Berg en Dal.

Hedendaags sieraden van deelnemers uit de hele wereld en een grote etnologische collectie uit drie Nederlandse musea.

Kom ons bezoeken! The Jewelry Story staat dit jaar in stand 84.

Sieraad Art Fair van 10 t/m 13 november 2016. Info vindt u hier: Sieraad Art Fair
Info over de etnologische expositie: Celebrate

Tip: Koop uw kaartjes online en sta niet in de rij. Info vindt u hier: Online kaartjes kopen