Shoppen op Keramisto

Gelukkig was het weer nog mooi toen we Keramisto bezochten afgelopen zondagmiddag. We hebben genoten van het grote aanbod van prachtig keramiek.
Het viel ons op dat veel keramisten weer een nieuwe weg met hun werk waren ingeslagen. Leuk!

We hebben niet alleen gekeken maar ook behoorlijk ingeslagen, we kwamen met 5 nieuwe objecten van keramiek thuis. Ik zal foto’s maken en ze en andere keer laten zien.

Na de Keramiek Fair gaan we meestal picknicken aan het meer, zo niet deze keer we werden al snel overvallen door een hevige regenbui …

Even iets anders …

Na een paar dagen piekeren heb ik besloten om mijn Etsy shop te sluiten. Wisten jullie dat er op Etsy miljoenen andere winkeltjes zitten? Ik schat dat ik ruim twee uur per dag bezig was om mijn shop te promoten om tussen al deze andere winkeltjes op te vallen. Mijn conclusie was uiteindelijk dat het een onmogelijke zaak is en mij te veel tijd kostte. Er moeten ook nog sieraden gemaakt worden nietwaar? En natuurlijk blijven onze sieraden te koop in ons Atelier en online store.

Bij deze wil ik de vele fantastische verkopers op Etsy bedanken die altijd klaar stonden om mij te helpen en mijn sieraden te promoten.

Twee daarvan wil ik vandaag graag even in het zonnetje zetten…

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik een grote fan van de handgemaakte kleding van 13Threads. De kleding is uitstekend gesneden en daardoor zeer flatteus voor je figuur, het is goed gemaakt, modieus en tegelijkertijd tijdloos… Lois is bezig een nieuwe collectie samen te stellen en ik laat daar de eerste twee jurken van zien.

Liberty cotton wrap dress gemaakt door 13Threads

De kleding van 13Threads is online te koop bij Supermarket en in haar Etsy shop.  Lois heft ook een interessant weblog waar ze vaak haar nieuwste ontwerpen laat zien.

Black cotton wrap dress, door 13Threads. Het halssieraad is door mij gemaakt.

Kent u het werk van Jetty Kolobaric? Zij heeft een shop onder de naam JKPhotography waar ze haar prachtige foto’s en prints verkoopt.

Bezoek ook eens Jetty’s website en weblog voor meer foto’s