Prachtige handgemaakte jurken

Vallen jullie ook voor kleding die net even anders en dan het liefst ook nog van goeie kwaliteit is? Ik woon niet dicht bij een grote stad dus veel keuze in winkels is er niet. Daarom ben ik altijd reuze blij als ik een leuk adresje met mooie kleding vind op het web. 13 Thread’s woont in Schotland, voor zo ver ik weet heeft ze geen winkel maar verkoopt ze haar geweldige kleding uitsluitend via Etsy. Haar ontwerpen zijn een mengsel van klassiek en modern. Net zoals onze sieraden zijn veel van haar ontwerpen uniek of worden gemaakt in een kleine oplage. Al haar kleding is door haar zelf ontworpen en met de hand gemaakt.
Vrij recent heb ik bij 13 Thread’s een jurk gekocht waar ik heel blij mee ben, zowel met het ontwerp als met de goeie kwaliteit.

Handgemaakte kleding by 13 Thread’s13 Thread's 1

red skirt

black wool dress