Pinterest favorieten

Vandaag wil ik een paar Pinterest favorieten met jullie delen. Vrij recent ben ik begonnen op dit visuele social media platform en ik vind het leuk. Het houdt het midden tussen mooie plaatjes verzamelen en het geeft de mogelijkheid om informatie in te winnen over een bepaald onderwerp. En natuurlijk is het een goeie manier om onze sieraden de wereld in te zenden.

De eerste foto hierboven is een recept van Green Kitchen Stories. Ik heb het recept nog niet geprobeerd, ik vond het vooral een mooi plaatje.

Ditch Plains Beach House

Het Ditch Plains Beach House is een project van TW Ryan architects.

toshihisai shihara

Er is heel veel goed keramiek op Pinterest te vinden. Het toverwoord bij het zoeken is Japans of eigentijds. Op de foto werk van Toshihisa Ishihara

Blenheim forge

Dit zijn de mannen van Blenheim Forge. Zij maken messen. Zeer fotogenieke werkplaats. Neem een kijkje op hun website : Blenheim Forge

Plywood Print Stool collection

De categorie hout op Pinterest is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Op de foto krukjes uit de Plywood Print Stool collectie van Piet Hein Eek. Piet Hein Eek combineert hier eigentijds houtwerk en print technologie met traditioneel geschilderde beelden van Nederlandse meesters, afkomstig uit de collecties van het Rijksmuseum.

Naturall Eylla

Dit recept van Naturally Ella heb ik al meerdere keren gegeten. Het is echt heerlijk en super makkelijk om te maken. Ik besefte laatst dat door platforms als Pinterest kookboeken wel eens zouden kunnen gaan verdwijnen.

13threads

Tot slot een beeldschone foto van 13threads aan het werk. Lois draagt hier één van haar nieuwste creaties; een prachtige zwarte blouse. De mooie grijze jas is gemaakt van gevilte wol en is te koop in de 13threads shop.

Kijk voor al mijn pins op: The Jewelry Story op Pinterest