Open Stal en een Keramiekmarkt

Open Stal is een leuke atelier route in het pittoreske plaatsje Olderberkoop. Nog tot 9 augustus, 2015 te bekijken!

U kunt lopen of op de (witte) fiets langs 24 locaties in het dorp. De kunst is geëxposeerd op locaties zoals bijvoorbeeld een (paarden) stal, schuur, garage, tuin, school, multifunctioneel centrum en in een kerk.

Jan en ik zijn afgelopen zondag geweest. Gelukkig was het toen nog lekker weer. Hierboven het werk van Hannie Diender.

Wianda Keizer en Eva Kip

Op de foto hierboven ziet u de prachtige wandobjecten van Wianda Keizer en Eva Kip. Ze kwamen mooi uit op de witte wanden van de galerie van Peter Hiemstra. Verder vond ik de objecten van Auk Russchen echt de moeite waard.

Open Stal

Jammer genoeg weet ik niet wie de kunstenaar is van dit hoofd. De boom staat in het Molenbosch. Het is zo te zien al een paar jaar geleden gemaakt. De “wond” in de boom groeit langzaam maar zeker over het gezicht heen. Mooi vind ik het.

Alle info over deze kunst route vindt u hier: Open Stal

Inke and Uwe Lerch Contemporary ceramics

Jan en ik gaan zondag weer naar de Internationale keramiek dagen in Oldenburg. Tot nu toe hadden we altijd mooi weer, dus wie weet gaat de zon weer schijnen.

Deze markt biedt naast decoratieve keramiek voor dagelijks gebruik, ook sieraden en tuinkeramiek maar vooral unieke exemplaren voor de verzamelaar. Hierboven het werk van Inke en Uwe Lerch. Deze kom heb ik 2 jaar geleden op de keramiek markt in Oldenburg gekocht.