Op zoek naar een broche

Na een heel druk weekend heb ik besloten een dagje vrij te nemen.

Zaterdag en zondag hebben Jan en ik meer dan 100 mensen ontvangen in ons Atelier. Mede dankzij het ​​mooie weer was het eerste weekend van de Open Atelier Route Opsterland een groot succes! Als het volgende week weer zo gaat zijn wij heel tevreden…

Even iets heel anders … een tijdje terug kocht ik deze mooie broche gemaakt van textiel.


De dame waar ik de broche kocht heeft haar winkel op Etsy gesloten. En nu ben ik op zoek naar nog zo’n type broche maar tot nu toe kan ik die niet vinden. Op Etsy vond ik allerlei vilten broches zoals deze gemaakt door Elinart

en ik vind deze gehaakte broche door Kjoo ook mooi maar het is net niet wat ik zoek.

Is er iemand die deze quilt techniek kent en het wel eens eerder in een broche is tegengekomen?