Op naar Sieraad Art Fair 2015

13threads draagt het nieuwe 2 meter lange halssieraad NATUUR.

Zoals sommige van jullie wel weten werken 13threads en The Jewelry Story vaak samen. Deze foto is daar een mooi voorbeeld van. Lois draagt hier haar zelf ontworpen jurk met daarop ons 2 meter lange halssieraad Natuur. Is het geen schitterende foto? De mooie witte jurk kunt u bekijken via deze link: white cheesecloth dress 

Sieraad 2015 Amsterdam

De aankondiging van Sieraad Art Fair via posters in Amsterdam.

Ik neem een korte pauze van mijn blog vanwege de voorbereidingen voor SIERAAD ART FAIR 2015. Volgende week is het zover van 5 t/m 8 november staan we met onze sieraden op SIERAAD in de Westergasfabriek in Amsterdam. Deze keer is onze stand geel, nummer 61.

In verband met deelname aan SIERAAD is ons atelier in die periode gesloten. Zoals altijd zijn er oppassers aanwezig voor het huis, het atelier en de honden. U kunt dus eventueel iets afgeven.

De leren sluiting in halssieraad NATUUR

De serie NATUUR is uitgebreid met een spectaculair 2 meter lang lang halssieraad. Het halssieraad heeft een door ons ontworpen leren sluiting in mooie natuurlijke kleuren. Wilt u het halssieraad bekijken? Dat kan via deze link: halssieraad Natuur

Ring Toetanchamon met opaal

We hebben weer veel nieuwe sieraden gemaakt. Onder meer deze Toetanchamon ring met een prachtige blauwe opaal. Altijd een feestje om ze mooi te etaleren in onze stand op Sieraad.

Vanmiddag ga ik de sieraden uitzoeken die we meenemen. Daar moeten allemaal mooie ronde prijskaartjes bij gemaakt worden en zo zijn er nog een heleboel dingen te doen voordat we klaar zijn om te vetrekken.

Van harte welkom ons te bezoeken op deze prachtige internationale beurs voor handgemaakte sieraden.
Meer info hier: SIERAAD