Onze trouwringen Forever met hout

Weten jullie wel dat we onze trouwringen Forever met hout naar klanten over de hele wereld sturen? Omdat we via internet veel aanvragen voor deze ringen uit het buitenland krijgen, hebben we speciaal voor degene die echt te ver weg wonen, een online concept ontwikkeld.

Dit is ons atelier met rechts mijn partner Jan Kerkstra, de maker van de Forever trouwringen.

Ik stuur dan maatringen en voorbeelden van piepkleine stukjes hout op naar geïnteresseerden. Wij hebben dit concept al diversen keren tot ieders tevredenheid toegepast. Maar de meeste mensen komen natuurlijk gewoon naar ons atelier. Niet alleen kun je de ringen dan in het echt zien maar vooral om de juiste maat te bepalen is dat natuurlijk het beste.

Hout zagen voor FOREVER trouwringen

Hier is Jan bezig om het kersen- en ebbenhout voor de trouwringen te zagen. Het hout is meer dan 100 jaar oud.

Deze trouwringen zitten al 20 jaar in onze collectie, jaren lang waren we de enige die dit type ringen maakten. Ondertussen worden ze vaak geïmiteerd omdat de ringen natuurlijk open en bloot op internet staan. Maar zullen die anderen edelsmeden ook kunnen garanderen dat het hout echt in de ringen blijft zitten … ? Kijk voor meer informatie over deze ringen hier: Trouwringen Forever