Onze stand op ARTzaanstad

Nadat ik een paar foto’s op Facebook had geplaatst, vroegen velen van jullie om meer foto’s van de stand te laten zien. Hier komen ze … onze stand op ARTzaanstad!

The Jewelry Story Marion pannekoek 2017

De stand is een idee van mij en we hebben hem samen gebouwd. Hier sta ik, zoals bijna altijd in een jurk gemaakt door 13threads. De jurk op de vorige foto is ook van 13threads en ik heb weer veel complimentjes over mijn kleding gekregen. Het collier dat ik draag is een ontwerp van mij het is 2 meter lang en komt uit de serie Natuur.

sieraden by The Jewelry Story

Jan had het steengoeie idee om tomaatjes op onze stand te plaatsen. De kleur viel al van verre op en ik had er maar een paar over aan het einde van de beurs.

The Jewelry Story Jan Kerkstra 2017

Mijn partner Jan Kerkstra in de stand. Hij droeg een een tasje om o.a. ons mobile pinapparaat in te doen. Een man die een tasje draagt krijgt nog steeds verrassende commentaren van zowel deelnemers als bezoekers.

The Jewelry Story Atelier Jan Kerkstra en Marion Pannekoek op ArtZaanstad

In het kleine huisje aan de wand staan de kostbare sieraden. Het blijft toch risico vol om de sieraden zomaar open op tafel te presenteren. Niet alleen vanwege diefstal, maar ook kleine kinderen willen nog wel eens een greep op de tafel doen.

The Jewelry Story Atelier Jan Kerkstra en Marion Pannekoek 2017 ArtZaanstad

ARTzaanstad, een kunstbeurs wordt in een oude fabriekshal op het Hembrugterrein in Zaandam gehouden. De wanden levert de beurs, de huisjes aan de wand en de “toonbank” zijn van ons.

Lab 44 Havenbuurt Zaandam

Even verderop aan het water is de lokatie van Lab44. Een mooi gelegen restaurant waar je lekker kunt eten. De kruidentuin in bakken is leuk om te zien, praktisch en honden kunnen niet over de kruiden piesen.

We zijn weer thuis en druk bezig om het atelier weer opnieuw in te richten. U bent van harte welkom!