Onze sieraden presentatie in de Orangerie

Of ik het druk heb?  Ja nogal … maar zoals ik al zei in een eerder bericht, de vele dingen die nog gedaan moet worden is het leuke werk dus het valt allemaal wel mee. Vandaag bijvoorbeeld hebben we van onze toch al ruim uitgevallen keukentafel met schragen, planken en houtschroeven een enorme tafel gemaakt. Dit was om te bekijken hoeveel sieraden er passen op de enorme marmeren tafel die we tot onze beschikking hebben om ons werk op te exposeren komend weekend. Ik heb allemaal kleine vaasjes gekocht die ik tussen de sieraden zet gevuld met kleine witte bloemetjes …

Nu nog labels maken voor de sieraden, alles moet nog worden verpakt voor transport en dan is het klaar … oh, bijna vergeten … ik moet nog 2 halssieraden maken!

Volgend weekend is de presentatie in de Oranjerie van Museum De Buitenplaats in Eelde Nederland. U bent van harte welkom om het mee te maken op zaterdag 14 en zondag 15 juli van 11.00-17.00 uur in de Oranjerie van het Museum.

Dit was de eerste “werktekening” van wat later onze “Museum collectie ‘ zou worden, zilveren sieraden ingelegd met ebbenhouten geïnspireerd op het beeldmerk van het museum; de schilderijlijst.

Beeldmerk Museum De Buitenplaats Marion Pannekoek

Naast de sieraden die wij speciaal voor het Museum hebben ontworpen, zal er ook veel van ons nieuwe werk te zien zijn. Zoals deze broche uit de serie “Grote Broches” (zilver met kersenhout)

Grote zilveren broche met kersenhout Marion Pannekoek

De schitterende tuin van het museum staat in volle bloei …

Oranjerie Museum De Buitenplaats

… door de hele tuin staan sculpturen van Natasja Bennink

Natasja Bennink

In het museum is de tentoonstelling “Tuin der Lusten” te bewonderen, met werk van veel kunstenaars waaronder Matthijs Röling. Voor meer info klik hier.

Matthijs Röling vrouw in kimono

Wilt u ook eens kennis maken met onze sieraden en of met Museum De Buitenplaats? Klik hier dan nodigen wij u uit en heeft u gratis toegang tot het museum.