Ons atelier is weer open

Ons atelier is weer open. Na afspraak bent u van harte welkom.

Jan en ik hopen dat het goed met u gaat. Helaas waren de afgelopen weken voor u en ons een ervaring die wij nimmer hebben gekend. Zo’n 5 weken geleden verheugde iedereen zich op een mooi nieuw voorjaar en opeens stond de wereld op z’n kop. Jan en ik hebben toen al vrij snel besloten om ons atelier voorlopig te sluiten. Om de gezondheid en het welzijn van onze klanten en onszelf te beschermen leek ons dat beter.

Dat was even wennen. We misten u en we misten ons werk. Maar het weer was prachtig en de tuin heel groot. Meer dan ooit zijn we ons bewust hoe bevoorrecht we zijn om op deze plek te wonen en te werken.

Nu het in Nederland ietsje de goeie kant uitgaat willen we u laten weten dat onze atelier-winkel weer open gaat. Vanaf donderdag 30 april zijn wij weer open van do. t/m za. van 9.30 -18.00 uur. Voor u en onze veiligheid werken we voorlopig uitsluitend op afspraak. Een persoonlijke afspraak zorgt ervoor dat er niet meer dan 2 mensen aanwezig zijn in het atelier.

Er is een plexiglas scherm opgehangen en u kunt uw handen wassen met desinfecterende handgel. Verder wordt elk door u of onszelf aangeraakt sieraad, ringenmaten en gladde oppervlakken in ons atelier na élk bezoek direct grondig gedesinfecteerd.

Op deze manier hopen we ertoe bij te dragen dat u zich veilig kunt voelen bij ons.

Maakt u alstublieft even een afspraak voordat u ons atelier bezoekt? U kunt een afspraak maken door ons te bellen: 0516 481857 of te e-mailen: atelier@thejewelrystory.com

Op de foto ziet u één van onze nieuwste oorhangers. Meer zien? Volg dan deze link: Oorhangers met turkoois