Ochre Schuurhuis

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een mooi schuurhuis tegenkwam, maar hier is er één: Ochre Barn een minimalistische schuurhuis gelegen in Norfolk, Oost-Engeland, ontworpen door architect Carl Turner en Mary Martin als een rustige vakantie voor hen en hun vrienden.

een groot modern houten huis

Ze baseerde het ontwerp op het niet voor de hand liggende materiaal osb, gemaakt van geperst hout en hars, het resultaat is prachtig origineel en grensverleggend. Ik vind het heel mooi.

Interieur van een schuurhuis

“Intern hebben de grote open ruimtes behouden, het idee is een ruimte in een ruimte om op die manier individuele ruimtes te definiëren.”

Interieur van een schuurhuis met twee stoelen

Via.  Klik voor het hele artikel op Dwell

PS
Afgelopen zaterdagmiddag ben ik naar Museum De Buitenplaats in Eelde geweest voor de opening van de tentoonstelling “Tuin der Lusten”. Kunstenaars als … Natasja Bennink, Eveline van Duyl, , Douwe Elias, Eline Krottje, Melle en Matthijs Rolin, Jan Steen en nog veel meer. Sunny Bergman, bekend van de documentaire “Beperkt houdbaar”, opende de tentoonstelling op een heel bijzondere en speelse wijze.

De tentoonstelling “ Tuin der Lusten ” loopt nog steeds tijdens onze sieraden Presentatie op 14 en15 juli, 2012 in dit zelfde Museum. Daarover spoedig meer.