Nieuws! 13threads opent nieuwe online store

Wist u al dat 13threads een paar dagen geleden haar eigen online shop geopend heeft?

13threads

Prachtige witte jurk ontworpen en gemaakt door 13threads. Lois draagt een 2 meter lang halssieraad uit onze collectie Hip to be Square.

Zoals jullie dat gewend zijn van Lois heeft ze haar winkel prachtig ingericht en haar laatste kleding ontwerpen zijn er te koop.

Nog een nieuwtje.
Ik ben momenteel bezig om een collectie sieraden samen te stellen. Volgende week breng ik de collectie naar een mooie locatie in het dorpje Oldebercoop.

Open Stal

Kunst op Open Stal

Dit jaar doen wij namelijk mee aan de 43e editie van Open Stal, een bekende grote Atelier Route in het noorden van het land. In dit pittoreske plaatsje fietst of loopt u langs verrassende locaties om kunst te bekijken. Klik op onze Agenda voor de data en meer info.

En tot slot, mijn pagina Things I Love is vernieuwd!

Things I Love Marion Pannekoek blog

Ik heb een selectie gemaakt voor jullie uit die online winkels en galeries die ik speciaal vind of waarvan ik uit ervaring weet dat de producten die ze verkopen goed zijn. Regelmatig zijn er nieuwe vondsten.