Nieuw uithangbord

Zoals de meeste van u wel weten is de locatie van ons atelier nogal landelijk. In de zomer als alle bladeren aan de bomen zitten is ons atelier zelfs helemaal onzichtbaar vanaf de weg. Het is een heerlijke plek om te werken en te wonen maar om mensen naar ons atelier en winkeltje te lokken valt niet mee.

Daarom hebben wij diverse borden langs de weg en langs onze oprit. Op de foto ziet u ons nieuwe uithangbord. Het staat aan de weg aan het begin van de oprit. We hopen dat het bord mensen uitnodigt de lange oprit op te lopen richting ons atelier. Omdat de oprit nogal lang is, staan er op weg naar ons atelier ook nog aanmoedigingen in de vorm van kleinere bordjes.

Als u in ons atelier bent aangekomen wat kunt u dan verwachten? Waarschijnlijk treft u ons aan achter de werkbank werkend aan een sieraad. Wij onderbreken dat graag om u meer te vertellen over onze zelf ontworpen en gemaakte collectie sieraden. De sieraden kunt u bewonderen, passen én kopen in ons atelier. Soms zijn we bezig om door de klant ingebracht goud om te smelten. Hergebruik van goud om er een nieuw sieraad van te maken doen wij namelijk ook. En voor reparaties en maatwerk van sieraden kunt u bij ons ook terecht.

Openingstijden van het atelier en adres vindt u hier: contact