Mijn wilde bloementuin en andere zaken

Het mooie weer blijft maar aanhouden, is het niet geweldig? Mijn wilde bloementuin is als uit een sprookje.

De bloemen zijn zo bijzonder en van de meeste heb ik geen idee wat hun naam is. En het is bijna een wonder, maar voor de tweede keer dit jaar heb ik slaplantjes in mijn moestuin geplant.

Wat heb ik nog meer gedaan behalve lekker in mijn tuin bezig zijn?

zilveren Hanger AMPHORA gezwart zilver

Onze grote zilveren hanger Amfora

We hebben weer een fotosessie achter de rug. Deze keer met onze sieraden op een model. We zijn tevreden met het resultaat! Sommige sieraden komen nu eenmaal beter uit op een model.

En vandaag heb ik de hele dag!!! achter mijn computer doorgebracht om een FaceBook bedrijfspagina voor onze atelier The Jewelry Story te maken. Ik weet zeker dat ik de FB “logica” achter een boel zaken nog steeds niet begrijp maar het is me gelukt en de pagina is af.  U kunt nu dus ook op de hoogte blijven van de activiteiten en exposities van ons Atelier  via deze zakelijke FB pagina.

Ik zou het erg waarderen als u even een kijkje nam op onze pagina en ons wilt LIKEN. Het webadres van onze FB pagina is: https://www.facebook.com/TheJewelryStory

DANK JE WEL!