Meesterlijk Ambacht en Design in Amsterdam

Een paar dagen geleden werd ik door een bezoeker van mijn blog op de vingers getikt.

Hij was zo vriendelijk mij per e-mail te laten weten dat ik weinig aandacht schonk aan bepaalde Kunst manifestaties in de 3 Noordelijke provincies. Hij heeft helemaal gelijk. Het is nu eenmaal zo dat ik alleen die manifestaties in het zonnetje zet die ik zelf bezocht heb en echt de moeite waard vindt. Ik heb door de jaren heen een nogal uitgesproken smaak ontwikkeld die, ik geef het zomaar toe, niet objectief of kundig maar puur mijn persoonlijke smaak is. Daardoor komt lang niet alles aan bod hier op het weblog. Excuses daarvoor.

Een evenement waar ik helemaal achter sta is MEESTERLIJK een beurs met een mooie mix van Design, Ambacht, Mode en Toegepaste Kunst.

Van 24 september t/m 2 oktober 2011 is MEESTERLIJK in de Rai in Amsterdam. (tegelijk en in samenwerking met de Woonbeurs in Amsterdam)

Enkele deelnemers zijn:

Het werk van conceptueel ontwerper Sophie Duran balanceert op de grens van kunst, mode en vormgeving.

Sieraden van Roos van Soest

Tegeltableau Mix /Match voor in de keuken van Keramiek Atelier 1000 graden

Ook wij hadden graag onze nieuwe serie broches op deze beurs gepresenteerd.

Maar 10 dagen lang ons Atelier dicht en elke dag ruim 2 uur rijden naar Amsterdam is organisatorisch voor ons een onmogelijkheid … heel erg jammer.

Maar kijken gaan we beslist wel doen! Alle informatie vind je op de site van Meesterlijk