Leuke vondsten op Etsy

Gebogen fietsstuur “BONAUS” uit Walnoothout en aluminium.

Woodstick werd opgericht in 2010 door twee enthousiastelingen, hun oplossingen en ontwerpen zijn eenvoudig en strak. Meer fietssturen in de Etsy shop van Woodstick

Hey Freddie woolen hoodie

Deze prachtige capuchon is met de hand gehaakt uit 100% ongeverfde wol door HeyFreddie. De muts doet me denken aan sprookjes of aan een monnikskap. Nu te koop voor een fantastisch prijsje in haar shop.

13Threads woolen coat Tweed

13Threads heeft veel nieuwe mantels en jassen gemaakt de laatste tijd. Onder andere deze schitterende  jas in mooie blauw groen tinten, gemaakt van een wollen tweed uit de Schotse Hebriden.

13Threads Blue Tweed coat

En kijk eens naar de details aan de binnenkant van de jas … De jas is volledig gevoerd met een lichtgewicht wol in een marine en groen geruite stof. De randen van de bekleding zijn afgewerkt met een contrasterende Liberty of London katoen. Klik hier voor nog meer handgemaakte kleding van 13Threads.

ARC 190 childrens dress

Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik iets voor kinderen op mijn blog laat zien. Maar deze leuke “koffie” stof kon ik niet weerstaan.

Dit is een omkeerbare kiel voor babymeisjes en peuters, gemaakt van 100% biologisch katoen van Monaluna en Cloud9. Mamma190 creert nog veel meer leuke dingen en niet alleen voor kinderen. Klik hier voor haar shop.