Kunst op Nienoord 2012

Nog even geduld de nieuwe hangers komen er aan! Ze zijn eindelijk af maar ik heb nog geen foto om te laten zien.

Er was wat oponthoud omdat Jan onze messen had geslepen … ja, mensen als Jan de messen slijpt … enfin tot twee keer toe heb ik in mijn vingers gesneden waardoor ik een dag niet kon werken. Het rijgen van de piepkleine kraaltjes ging toch al heel langzaam omdat sommige gaatjes te klein waren … frustrerend! Morgen houden we een foto shoot want Jan heeft deze week een prachtige ring ontworpen die ook op de foto gaat.

Had ik eigenlijk al verteld dat Jan en ik onze sieraden volgend weekend presenteren bij Kunst op Nienoord? Samen met  40 andere kunstenaars en ontwerpers presenteren Jan en ik op 24 en 25 november onze sieraden in het Rijtuig Museum bij Borg Nienoord in Leek. Er is beeldende kunst zoals schilderijen en beeldhouwwerk te zien maar ook keramiek, vilt en sieraden. Bij deze van harte uitgenodigd! Voor meer info: Kunst op Nienoord

Deze schitterende Mondriaan armsieraden zijn allebei vorige week (via internet) verkocht! Ontwerp van mijn partner Jan Kerkstra voor Atelier The Jewelry Story

Aluminium armband met plexiglas