Komende exposities

Het mooie warme weer is voorbij … het is een donkere dag vandaag en we houden het niet droog. Een perfecte dag om de nieuwe sieraden te fotograferen die we de afgelopen tijd gemaakt hebben.

De komende tijd staan er nog 3 exposities op stapel waar wij, Atelier The Jewelry Story, werk laten zien.

Komende zondag, 26 augustus, 2012 is de opening van de hedendaagse sieraden tentoonstelling in Galerie Hoogenbosch in Gorredijk.

Eind september staan Jan en ik op Meesterlijk, Design en Ambacht en daarna zijn wij uitgenodigd door Cecile van Eeden om samen met 50 andere sieraadmakers mee te doen aan de expositie “Alles is Liefde” Deze expositie vindt plaats van 20 oktober t/m 3 november in de winkel- galerie van Cecile tijdens de Dutch Design Week in oktober, 2012 in Eindhoven.

Als de foto’s lukken laat ik ze morgen zien, in de tussentijd is hier een foto zien van het uitzicht wat we de afgelopen dagen hadden vanuit ons B&B De zwarte Stok in Belgie.

Uitzicht vanuit B&B in Belgie

Wilt u op een makkelijke manier op de hoogte blijven en uitgenodigd worden voor de exposities en activiteiten van ons Atelier? Dan kunt u zich hier in schrijven voor onze nieuwsbrief!