Hoe is het met Rubia?

Omdat we niet meer op FaceBook zitten heb ik jammer genoeg het contact met een aantal mensen verloren. Maar sinds kort zitten we op Instagram. Dit platform brengt ons weer totaal andere contacten dan op FaceBook. Ik bericht er niet alleen over onze sieraden, het atelier en over mijn persoonlijke leven maar ook vind je er regelmatig een update over onze pas geadopteerde hond.

Deze foto van Rubia is voor diegene die niet op Instagram zitten. Ik vergeet jullie niet hoor! Rubia draait eigenlijk al redelijk gewoon mee in ons gezin. Eerlijk gezegd had ik dat de eerste paar dagen niet verwacht. Ze was zo bang en onzeker. Maar ze is erg pienter en leert snel en makkelijk. Haar gedrag is al heel wat zelf verzekerder. De eerste dagen verzamelde Rubia alle schoenen, sjaals en handschoenen uit het hele huis in haar mand. Dat gedrag is nu over en ze voelt zich meer en meer thuis bij ons.

Op de foto heeft ze pas geleerd dat je door het raam naar buiten kan kijken. Ze kijkt hoe ik de kippen in de tuin aan het voeren ben.

Voor degene die ons willen volgen op Instagram: https://www.instagram.com/thejewellerystory/