Het verhaal van de Broche (s)

Ik heb zojuist weer een nieuwe broche in onze online store gezet. De broche heet Kleine Beer en lijkt wel wat op de broche Grote Beer. (die is ondertussen verkocht.)

De broche is gemaakt van ebbenhout, zilver en rose wood.

Deze bijzondere Kleine Beer Broche is een ontwerp van mijn partner Jan Kerkstra.
Als je meer wilt weten over Kleine Beer kunt u hier klikken.

En… ik ben bang dat dit een volgende broche wordt!

Deze geweldig mooie houtopslag is mijn inspiratie bron voor een nieuwe broche.

Vorige week heb ik de twee zijkanten al uit een mooi rood 30 jaar oud stuk Kersenhout gezaagd. Nu ga ik een frame om de twee stukken maken, waarschijnlijk van zilver wat ik daarna zwart ga maken. Waar ik het midden stuk van ga maken en hoe dat weet ik nog niet … wordt vervolgt.

De foto’s zijn gemaakt door Jan Kerkstra maar de mooie houtopslag is van The Brick House