Het is druk in het atelier

In de afgelopen weken hebben Jan en ik het druk in het atelier. Maar gelukkig is het een leuke drukte en daar zijn we heel blij mee.

Wat we aan het doen zijn? We werken momenteel aan diverse opdrachten, zoals onze Forever trouwringen daar zijn er diverse van besteld want er wordt veel getrouwd in december. Veel mensen leveren hun oude sieraden in om er meer eigentijdse ontwerpen van te maken, we hebben veel reparaties die natuurlijk voor kerst af moeten en aan de opdracht hierboven wordt ook gewerkt …

Op de foto hierboven zie je het prille begin van het ontwerp voor een echte Sprookjesring. Het ontwerp wordt gemaakt in samenspraak met de klant. Mevrouw heeft diverse saffieren uitgezocht die in de ring verwerkt gaan worden.

Necklace big orange beads AVATAR

Er zijn veel bezoekers geweest voor het atelier de afgelopen weken. Dit halssieraad is gisteren verkocht. Het was één van mijn favorieten. De oranje kralen zijn antiek en zo bijzonder. Het stond de mevrouw die het gekocht heeft echt steengoed.

Ik ben bezig met het schrijven van de Kerst nieuwsbrief. En daar hoort natuurlijk een zelfgemaakte mooie foto bij in Kerstsfeer. Dat valt niet mee dit jaar want het voelt buiten nog steeds niet als winter en hier en daar zitten zelfs nog bladeren aan de bomen. Uiteindelijk is het wel gelukt kijk maar eens op onze homepage. Dit is onze brievenbus aan het begin van een lange oprit naar ons huis en atelier.

Grote zilveren ring

Bij de laatste foto sessie konden we nog een paar bloemetjes gebruiken die we geplukt hadden uit de tuin. Hierboven zie je één van onze nieuwste ringen, gefotografeerd met een bloem van de venkel die voor de derde keer dit jaar in bloei staat. Meer info en foto’s over de ring ziet u door hier te klikken: ring Bootje