Herfst en andere zaken

In dit leuke straatje in het centrum van Leiden zijn onze sieraden momenteel t/m oktober te zien bij Atelier / Galerie De Zilverling. (Bij het rode uithangbord links)

Wat ik aan het doen ben? Te veel om op te noemen. Het meeste werk bestaat uit voorbereidingen voor onze volgende evenementen. Iedere locatie waar we onze sieraden laten zien vraagt weer om een andere insteek. Om sieraden te presenteren op een marktkraam heb je weer andere zaken nodig dan op een chique
beurs zoals SIERAAD. ( In november in Amsterdam)

Pilat en Pilat buitenmarkt

Eerlijk gezegd hebben we nog nooit buiten op een markt met onze sieraden gestaan. Maar deze Kunst en versmarkt vindt ik een leuk initiatief en bij slecht weer mag ik tussen de prachtige meubels van Pilat&Pilat Producties staan.

Ik (Marion) zal op zaterdag 20 sept. van 11.00 tot 17.00 uur aanwezig zijn om onze sieraden te presenteren op deze leuke markt. Kunstenaars, verse producten uit de streek, ijsbereiders en verhalenvertellers en meer vermaak. U bent van harte welkom! Adres: Tsjerkebuorren 40 in Twijzel (Fr.) Toegang gratis.
Voor meer info kijk op: Interieurcafé

Ook binnen, in de showroom van Pilat&Pilat Producties zijn een aantal kunstenaars aanwezig om hun werk te tonen.

spinnenweb in de herfst

Ik hoop op mooi weer zaterdag. De afgelopen dagen was het prettig herfstweer … De laatste stokrozen in de tuin zijn een mooie steun voor een spinnenweb.

klompjes voor stand op Sieraad 2014

Tsja en wat zal dit nu zijn??? Het dient als etalage materiaal voor een volgend evenement …

Ringen serie Toetanchamon

En ondertussen is de serie Toetanchmon ringen flink gegroeid!