Fijne Kerst en een liefdevol Nieuwjaar

Vorige week werden we wakker in een bijna wit landschap. De sneeuwpret duurde jammer genoeg slechts 1 dag. Hierboven ziet u onze oprit naar ons huis met daarachter het atelier en ons winkeltje.

Zilveren rammelaar met lasergravure

Prachtig dat u steeds de weg weet te vinden naar ons atelier voor een handgemaakt sieraad, een mooi cadeau of een speciale opdracht. Een van de opdrachten in het afgelopen jaar was deze zilveren babyrammelaar.

Grote vierkante zilveren ring

Een recente opdracht die we kregen kwam van een mevrouw uit Heerlen die opbelde met de vraag of we een hele grote zilveren vierkante ring voor haar wilde maken. Ondertussen is de ring opgestuurd en de mevrouw is er zo blij mee dat ze een bijpassende hanger besteld heeft. Klik voor het hele verhaal en foto’s van het werkproces op deze link: Grote zilveren vierkante ring

Oorhangers ingelegd met hout

De opdracht voor bijpassende oorhangers kwam uit Edinburgh. De klant had een aantal jaren geleden een door ons ontworpen halssieraad cadeau gedaan aan aan z’n vrouw. Hij schreef dat ze het nog steeds met veel plezier droeg. Voor Kerst wilde hij haar bijpassende oorhangers geven. We vonden de oorhangers zo leuk dat we ze opgenomen hebben in de collectie. Klik hier voor werk in uitvoering foto’s:  Ronde zilveren oorbellen met hout

Steeds meer bestellingen en opdrachten gaan per e-mail. Mensen vinden onze website en zien dan dat het mogelijk is om een sieraad speciaal voor hen te laten maken. Altijd heel verrassend dat mensen zonder ons te kennen en ons werk nooit in het echt te hebben gezien toch zoveel vertrouwen hebben in ons vakmanschap.

Marion Pannekoek en honden

Hierboven ziet u mij met de honden. De kleine bruine is een geadopteerd hondje uit Malaga. Ze had nog nooit sneeuw gezien en vond het reuze spannend, heel voorzichtig zette ze haar pootjes in de knisperende sneeuw.

Ik wil even van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen hartelijk te bedanken voor het door de jaren heen trouw steunen van ons kleine bedrijfje! Uw interesse in onze sieraden, complimenten, warme belangstelling en support doen ons oprecht goed.

Jan en ik wensen u een fijne Kerst en een liefdevol Nieuwjaar.

Ons atelier en winkel is tussen Kerst en Ouden en Nieuw gesloten. Vanaf donderdag 10 januari bent u weer van harte welkom.