Even voorstellen, designer Louise Cohen mede exposant bij Inside & Outside!

LIFE IS GREAT vuurtafel van Louise Cohen

Jan en ik zijn er helemaal klaar voor, en dat is maar goed ook want volgende weekend is het al zover.
De Lente Presentatie INSIDE & OUTSIDE in De Slotplaats in Bakkeveen. We hopen u te verrassen met veel nieuwe sieraden.

We hopen u te verrassen met veel nieuwe sieraden. Naast onze sieraden zijn er nog 3 mede exposanten die hun werk laten zien op Inside & Outside. Ruurd Jelle van der Leij met natuurfotografie, 13threads met handgemaakte kleding en ontwerper Louise Cohen die haar mooie werk zowel inside als outside presenteert.

In eerdere posts introduceerde ik 13threads en Ruurd Jelle van der Leij al.

Vandaag wil ik graag ontwerper Louise Cohen aan u voorstellen.

Louise Cohen Life is a Party

LIFE IS A PARTY

Louise was zo aardig om zelf een stukje te schrijven waarin ze zich zelf en haar werk introduceert.

“De eerste keer dat ik met het werk van Marion en Jan in aanraking kwam was jaren geleden bij de eerste Friese designprijs. Zij waren net als ik genomineerd voor één van de prijzen en tot mijn grote vreugde heb ik toen mijn eerste designprijs gewonnen. Hun inzending was een prachtig object; genaamd Dromen. Het waren als ik me niet vergis 3 kleine kussens, van zilver, koper en hout. Niet lang daarna kwam ik dezelfde 3 kussens tegen in het Fries museum waar ik hen wederom heb bewonderd ….

Sindsdien heeft mijn werk zich ontwikkeld van ontwerpen van 3 gram tot meer dan 3000 kilo in architecturale projecten en zijn mijn topstukken te zien geweest van Amsterdam tot Moskou en van Madrid tot Milaan. Wat blijft is dat mijn ontwerpen er op gericht zijn het goede van het leven te verrijken en te versterken.” 

Louise Cohen Life is Great details

LIFE IS GREAT

“Een paar jaar later waren we weer gezamenlijk genomineerd voor de Friese designprijs. Deze keer kreeg ik een extra jury vermelding en won ik de juryprijs. Marion was de eerste die mij kan feliciteren. Vanaf dat moment hebben we in de loop der jaren een warme (werk)relatie ontwikkeld. Zo hebben Jan en Marion de schrijver Dolf Veroen en mij uitgenodigd om de jurering te doen voor een ontwerp wedstrijd die zij hadden georganiseerd onder hun klanten. Ter afsluiting werden we getrakteerd op een bijzonder prettig en boeiende lunch op een mooie locatie.

Voor de komende Indoor & Outdoor Lentepresentatie hebben Jan en Marion wederom een stijlvolle locatie gevonden en ik verheug me er extra op dat ons werk hier prachtig samen gaat komen. Wat het extra fijn maakt is dat de LIFE IS GREAT vuurtafel na omzwervingen door vele landen deze keer zal branden in mijn eigen provincie. Op verzoek van Marion neem ik LIFE IS A PARTY mee om wat aan te kunnen nuttigen. Het leuke is dat ook dit ontwerp genomineerd is voor de Friese designprijs, maar nog leuker is dat mijn ontwerpen straks genoeglijk te gebruiken zijn!”

Meer werk van Louise is te zien op: Louise Cohen

Wilt u ons event bezoeken? Kijk voor de volledige informatie op: INSIDE & OUTSIDE

INSIDE & OUTSIDE
Datum: zaterdag 17 en zondag 18 mei van 11.00 tot 18.00 uur
Locatie: het theehuis van landgoed De Slotplaats, Foarwurkerwei 3, 9243 JZ Bakkeveen
Parkeren kan bij De Slotplaats