Even voorstellen! 13threads mede exposant van Inside & Outside

Jurk ontworpen en gemaakt door 13Threads in prachtige Liberty of London stof

Ik heb het behoorlijk druk de laatste tijd, vooral in verband met de organisatie van onze Lente Presentatie Inside & Outside in mei.

Maar het schiet op, er zijn al een boel dingen geregeld; de uitnodigingen, zowel de slow mail als de digitale staan klaar om verstuurd te worden. Omdat we veel nieuwe sieraden gemaakt hebben voor de Presentatie, hadden we nog twee nieuwe tafels nodig om onze sieraden op te presenteren. Ook dat is gebeurd.
De persberichten zijn verspreid, diverse agenda’s en websites zijn ingelicht … dus nu is er tijd om onze mede exposanten aan jullie voor te stellen.

Te beginnen met 13threads. Lezers van mijn blog kennen deze naam al langer en weten dat 13threads een online shop is met geweldige handgemaakte kleding.

Ongeveer 6 jaar geleden leerde ik Lois van 13threads kennen. Het begon allemaal toen ik een jurk bestelde via haar Etsy shop. Ik herinner me nog hoe blij ik was 13threads ontdekt te hebben, eindelijk had ik bijzondere kleding gevonden. Want niet alleen de ontwerpen van Lois zijn speciaal, de kwaliteit van de stoffen is dat ook.

13threads yellow dress

Jurk van 13threads

Nu jaren later hebben we nog steeds contact en hebben elkaar ook meerdere malen in real life ontmoet. Ondertussen hangen er ook meerdere prachtige jurken van Lois in mijn kast.

En nu is zij dan mede exposant van onze Lente Presentatie en daar zijn wij heel blij mee!

Ik verwijs naar het blog van Lois waarin zij haar nieuwste kleding laat zien, het zijn onder meer jurken en jasjes die u op onze Lente Presentatie kunt zien, voelen en passen!

De volgende keer stel ik u voor aan de andere exposanten, ontwerper Louise Cohen en Ruurd Jelle van der Weij natuurfotograaf.

Wilt u onze Lente Presentatie bezoeken? Klik dan voor alle info op: Inside & Outside 17 en 18 mei in de Slotplaats in Bakkeveen.