En de winnaar is …

En de winnaar is…  

Enkele weken geleden deelden we met jullie het verhaal achter onze nieuwe serie armbanden. Deze armbanden zijn gemaakt naar een ontwerp dat wij dertig jaar geleden creëerden, toen we nog ‘driehoog achter’ in Amsterdam woonden en werkten vanaf een geïmproviseerde werkbank.

We maakten met dit ontwerp twee verrassende, nieuwe uitvoeringen: een exemplaar in donker notenhout en een versie van kunststof – gemaakt met een 3D-printer.

Al onze sieraden hebben een verhaal en een naam… maar deze nog niet. Daarom nodigden we jullie uit een naam te verzinnen. Tot onze verrassing werden we overstelpt met namen. Vaak met ontroerende verhalen of een mooie uitleg van de naam. We willen alle inzenders heel hartelijk bedanken voor het delen van hun creativiteit en hun bijzondere verhalen!

Na rijp beraad kwam de jury – Misja Beijers, Ingrid van der Geest en Marion Pannenkoek – tot de volgende winnende naam:

VITA

Inzender van deze naam is Myran Gast. We willen Myran van harte feliciteren met haar prijs: de armband in de kleur van haar keuze.

De jury onderbouwde de keuze voor Vita als volgt:

“Vita betekent leven. En het verhaal van Marion en Jan gaat over een leven van samen mooie dingen maken.
De sieraden van The Jewelry Story gaan ook een leven lang mee, omdat ze tijdloos zijn. De juryleden vinden Vita tevens mooi van klank.”

De jury bestond uit:

– fotograaf en fashionblogger Misja Beijers, www.misjab.nl

– sieradenontwerper en blogger Marion Pannekoek, www.thejewelrystory.com

– conceptontwikkelaar en copywriter Ingrid van der Geest, www.pitcc.nl

PS
Voor het hele verhaal achter deze armband klikt u hier: Lifetime Love