Elkaar in het echt ontmoeten !

Wat ons Open Huis heel bijzonder maakte was het fantastische weer, het mooie werk van alle exposanten, de vele bezoekers, de mooie complimenten die we kregen voor onze sieraden en als laatste maar zeker niet het onbelangrijkste dat we vrij veel verkopen hadden…

Bedankt iedereen voor jullie komst, support en leuke reacties! En… oh ja… we zijn beiden vergeten om foto’s te maken…

Echt heel speciaal waren de bezoekers die ik tot nog toe uitsluitend via internet kende en die de moeite namen ons een bezoek te brengen om elkaar te ontmoeten in het echte leven!

Pauline Kick die ik wel vaag kende maar steeds beter leer kennen door haar interessante kunstblog The Waiting Room, Claudia van Sassafras Design ken ik via Flickr en als laatste … Lois van 13Threads die helemaal vanuit haar woonplaats Edinburgh gekomen was. Ze zag er fantastisch uit in haar eigen handgemaakte kleding.
Ik vond jullie bezoek echt heel speciaal. Heel hartelijk bedankt!

Nu weer over tot de orde van de dag en iets totaal anders…

Een tijdje geleden kwam ik op het net deze opzienbarende medische orthopedische hulpstukken tegen die naar mijn mening een geweldig mooie innovatie zijn…

Bespoke prosthetics (op maat gemaakte protheses) is een mooi voorbeeld van nieuwe technologieën die ons bij de soms onmenselijke massaproductie stil laten staan en te heroverwegen om de mogelijkheid te creëren terug te keren naar een ambachtelijk proces, waar een product op maat kan worden gemaakt wat uniek is voor dat individu alleen.

Bespoke prosthetics is het resultaat van de samenwerking tussen een industrieel ontwerper; Scott Top en Dr. Ken Trauner, een orthopedisch chirurg.