Een serieuze bril

“Van tijd tot tijd heb ik een terugkerende gedachte die zegt dat het nu echt tijd wordt om eens een serieuze bril te kopen”…

Ik heb nog geen bril vraag je je af? Jawel, al jaren gebruik ik “drogisterij” brilletjes, van het soort wat na 3 weken uit elkaar valt. Dus de vraag is … wat voor soort bril ga ik op mijn neus zetten?

Deze bril gemaakt door de Schotse ontwerper Chloë McCormick ? De ontwerper heeft op deze manier de kunst van het Gobelin wandtapijt naar een heel nieuw niveau heeft getild met haar geborduurde creaties die de techniek van 3D printing combineren met traditionele ambacht.

Chloë McCormick geborduurde bril

Of deze prachtig opvallende kleurrijke houten brillen van Rashida Jones? Ik wed dat zelfs wanneer iemand volledig naakt zou zijn en deze bril zou dragen, het eigenlijk nog steeds over deze bril zou gaan.

Rashida Jones houten bril

Of zullen we echt serieus worden en gaan voor deze?

Tortoise brillen

Oh, oh er komt weer een gedachte op in mijn hoofd … “heb ik eigenlijk wel een “echte” bril nodig”?

Eerste twee foto’s via.