Een paar Etsy vondsten

Sinds er op Etsy ook niet handgemaakte producten worden verkocht vind ik het lang niet meer zo interessant. Het platform is trouwens zo langzamerhand nogal massaal geworden met té veel winkeltjes.

Maar af en toe als je goed zoekt kom je toch weer leuke dingen tegen …

De schitterende kinderkleding van By Mamma.

kinderkleding By Mamma on Etsy

En dan die prachtige kleine kinderen als model …

Wakoko Senda Keramiek

Het mooie eenvoudige keramiek van Wakako Senda

Latouchables

De schitterende handgemaakte producten van Latouchables ken ik al een hele tijd. Ik ben de gelukkige eigenaar van 2 van haar tassen. Naast sieraden, maakt Dawn tassen in verschillende formaten, ook kleine etuis van prachtige, stoffen die zij zelf verft met natuurlijke ingrediënten.

13threads hat

De mooie handgemaakte kleding van 13threads ontdekte ik al in 2008. Het was één van de eerste winkeltjes wat ik tegenkwam op Etsy en nog steeds is het mijn favoriet! Er hangen ondertussen al heel wat creaties van 13threads in mijn klerenkast.

Lois draagt hier haar eigen ontwerp hoed en een door ons ontworpen lang houten collier uit de serie Natuur

ssamnichols keramiek

En voor als je een kopje (slow) koffie alleen voor jezelf wilt maken is hier het mooie keramiek van Samantha Nichols