Een nieuw halssieraad en 2 leuke uitjes!

Bonbon is een nieuw halssieraad gemaakt in fijn zilver en koper.

Binnenkort doen Jan en ik mee aan de Kunst Route in Aalsmeer, in november staan we op Sieraad in Amsterdam en om het jaar af te sluiten presenteren we onze sieraden vlak voor Kerst in een kasteel vlakbij Maastricht. In de Agenda in het menu hierboven kunt u alle informatie over deze evenementen vinden.

OPROEP!
In de hectiek van de nieuwe site online zetten ging er van alles mis met onze mail. Er zijn daardoor een paar mailtjes verloren gegaan. Ik ben o.a. een mail kwijt van Marion die reageerde op mijn oproep voor een huis oppasser. Wil je nog een keer schrijven Marion?

Verder zou ik het heel leuk vinden als jullie een reactie over onze nieuwe site op mijn blog achter willen laten,
ook als je fouten ziet wil je dat dan aan mij laten weten? Alvast bedankt!

Geïnteresseerd in architectuur? 

Doopsgezinde kerk van de architect JF Staal  in Aalsmeer

Doopsgezinde kerk Aalsmeer

Tijdens de monumentendagen op 14 en 15 september geeft de architect Joop Kok rondleidingen in Aalsmeer. Diverse opmerkelijke monumenten, zoals het raadhuis (JF Berghoef) de Doopsgezinde kerk (JF Staal) en de Dorpskerk (de meest gave hallenkerk van Nederland!) zijn dan ook van binnen te bezichtigen.

Op 14 september is er zelfs een bustocht met gids en broodjes naar het oude centrum van Amstelveen.
Zie voor het volledige programma: Kunst en Cultuur Aalsmeer

Een aanrader, Joop is een goede vriend van mij en ik weet als geen ander hoe enthousiast hij kan vertellen.

Textielmarkt in Rijswijk

Textiel Markt Rijswijk

Op zondag 15 september wordt een grote textielmarkt georganiseerd bij Museum Rijswijk (vanaf 12.00 uur) en in de Oude Kerk tegenover het museum (vanaf 13.00 uur).

Op de textielmarkt presenteert een groot aantal kunstenaars, ontwerpers en handelaren hun producten. Dit kunnen basismaterialen zijn om zelf te vilten, breien, quilten en borduren of voltooide producten als kledingstukken, sjaals, hoeden, tassen en sieraden.

Museum Rijswijk, waar nog tot en met 27 oktober de Rijswijk Textiel Biënnale 2013 is te zien met textielwerken van 20 internationale kunstenaars, is open van 11.00 tot 17.00 uur.