Een historisch moment voor altijd verloren

Wat zie jij wat ik niet zie?

Dit is wat ik zie … Marianne Faithfull valt als een blok voor Alain Delon. Mick Jagger draagt 2 verschillende sokken en een afschuwelijke paarse broek. Zo te zien heeft hij een manicure gehad. Marianne haar nagels zijn heel kort, bijt ze nagels? De gordijnen zijn nogal armoedig en hangen scheef. Natuurlijk roken ze alle drie. Het jasje van Marianne heeft z’n beste tijd gehad, het valt uit, er liggen plukken op de grond. En de schoenen van Mick zijn ook niet bepaald nieuw.

Alain Delon heeft iets in z’n hand, geen mobiele telefoon want dat bestond toen nog niet. Een draagbaar asbakje dan?  En zie ik het goed dat Alain panties onder z’n pantalon draagt? En als laatste … ze zijn alle 3 zo mooi slank! Een historisch moment voor altijd verloren …  Wat zie jij wat ik niet zie?

Via: Brightside me