Een geweldige nieuwe tas en andere zaken

Vanwege het mooie weer heb ik veel gefietst met de honden.

Na een heerlijk lang weekend met mooi weer zijn Jan en ik nu bezig met de voorbereidingen voor Art Laren.

Vanaf vrijdag 13 t/m zondag 15 juni 2014, staan we met onze sieraden op de mooie brink van Laren. Het is de eerste keer dat Art Laren ook sieraden laat zien. Ik ben benieuwd wat komend weekend ons gaat brengen, altijd weer spannend. Meer info op: Art Laren

Marion Pannekoek short tunic by 13threads

Hier sta ik bij een meertje en op het moment dat Jan deze foto neemt wordt ik zoals gewoonlijk vreselijk gestoken door muggen. Het korte tuniek hesje wat ik draag is mijn nieuwste aanwinst van 13threads. 
Het draagt heerlijk en kan werkelijk overal mee gecombineerd worden. Zoals je ziet op de foto’s heb ik het heel vaak aan.

Afgelopen weekend hebben we een bezoek aan de Kruidhof  gebracht, een prachtige grote Botanische tuin.

Marion Pannekoek

Hier sta ik op het punt om een vijver over te steken. Het was niet de mooiste plek in de tuin maar ik wilde deze foto laten zien vanwege de geweldige schoudertas die ik draag. Ik ben iemand die altijd een boek(en) meesjouwt en dit is een tas waar werkelijk alles in past!

La Touchables

En let vooral op de gekleurde schouderhengels. Die bestaan uit verschillende gekleurde lapjes stof en prachtige borduursels. De stof aan de binnenkant van de tas is ook heel mooi.

Deze tas is gemaakt door Dawn van La Touchables. Dawn is een verzamelaar van mooie (oude) stoffen, van deze stoffen maakt zij tassen in allerlei soorten en maten en ook geurkussentjes en armbanden (cufs).

Dawn maakt ook sieraden. Want ze verzamelt niet alleen stoffen maar ook bijzondere kralen. Hier is de link naar haar shop op Etsy: LaTouchables  Dawn heeft ook een leuk blog waar ik fan van ben: Latouchcablesandthings