De laatste editie van Meesterlijk Design en Ambacht

Na afloop kregen we te horen dat na 10 jaar dit de laatste editie van Meesterlijk Design en Ambacht was! Jammer want ik vond het een leuk en goed initiatief. En natuurlijk is het nog steeds hard nodig om ambachten en handgemaakte producten een platform te geven. Nu bleek dat Jan en ik hebben meegedaan met de eerste editie van Meesterlijk en nu dus met de laatste. Hieronder een foto verslag van de beurs en van ons verblijf in Amsterdam.

Op eerste foto ziet u onze stand. De huisjes zagen er van verre intrigerend uit en maakten mensen nieuwsgierig naar wat er in de huisjes lag.

Marion Pannekoek Meesterlijk 2018

Nog gauw even alles goed leggen voordat de bezoekers binnenkomen.

Meesterlijk 2018 Amsterdam

Een overzicht van een gedeelte van de Zuiveringshal. Er deden dit jaar meer dan 100 ontwerpers, makers en vaklieden mee.

Meesterlijk 2018 stand

Op de laatste dag kwamen de knoppen van de amaryllis pas uit …

Meneer de Wit heeft honger

Na afloop van de beurs stapten we op de tram om lekker uit eten te gaan. Dit is Meneer de Wit heeft honger, een intiem en informeel restaurant met leuk personeel.

Chef Simo Bouabgha leerde al jong koken van z’n oma in het zonnige zuiden van Marokko.

De keuken is verrassend, voornamelijk (groente) gerechten van rondom de Middellandse zee.

De Plantage Amsterdam

Dit is restaurant De Plantage. Een groot restaurant in een orangerie vlakbij Artis. Is het, ondanks de regen, geen plaatje?

De Plantage restaurant

Heerlijk gegeten en van de mooie entourage genoten …

Bij deze willen we de vele klanten, vrienden en bekenden hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stand op Meesterlijk Design en Ambacht in Amsterdam. Dank voor het door de jaren heen trouw steunen van ons kleine bedrijfje!